Kicsiséf konyhája

Restaurant day- Babos káposzta

Véget ért az őszi szünet, újra kezdődnek a dolgos napok. Tegnap volt az első napom az új gyakorlati helyemen. Nagyon jól éreztem magam, kedves, segítőkész emberekkel ismerkedtem meg. Jövőhét szombaton ismét Restaurant day . Ismeritek ezt a kezdeményezést? Helsinkiből indult az egész, lényege, hogy 1 napra bárki nyithat “éttermet”. http://welovebudapest.com/kavezok.ettermek/nyiss.egy.napra.ettermet.ujra.restaurant.day.budapest A  legutóbbi alkalomkor Babos káposzta… Tovább »

Bigos avagy lengyel húsoskáposzta

Szeptemberben Sóskúton voltam főzőversenyen, ahol az egyik csapat Bigost főzött. Bevallom őszintén fogalmam se volt róla, hogy mi fán terem. Gondoltam, hazajövünk a versenyről és utánaolvasok. Itt jött a gond, hazáig elfelejtettük a nevét. Annyira emlékeztünk, hogy egy péksüteményhez hasonló a neve. Pár nap múlva szerencsére beugrott, hogy nem briós, hanem Bigos.  Megfőztem, egy igen… Tovább »

Roma tök

Újra itt vagyok, sikerült pár hétre jól eltűnnöm.  Nagyon sok minden történt velem az elmúlt hetekben, de erről majd mesélek. Ráadásul újra elkezdődött az iskola. Még augusztusban Úrhidán voltam főzőversenyen, ahol Roma tököt főztem. Az eredeti recept Bódi Margótól származik, én egy kicsit variáltam rajta. Íme a recept: Az eredeti recept Bódi Margótól származik, én… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!