Kicsiséf konyhája

Finn sajtos leves

Hozzávalók :50 dkg csirkemell filé15 dkg sárgarépa15 dkg kukorica1 fej hagyma200ml főzőtejszínvízSóFekete bors15 dkg trappista sajt olajteavaj Elkészítés :A vöröshagymát megpucolom és finomra vágom.Sárgarépát meghámozom és felkockázom,a csirkemellet is apróbb kockákra darabolom.A vöröshagymát üvegesre pirítóm majd hozzá adom a sárgarépa kockákat a kukoricát és megpárolom .Felöntöm vizel majd hozzá adom a sót a borsot a… Tovább »

Variációk csirkemellre

Variációk töltött csirkemellre   2db egész csontozott csirkemell 0,5kg gomba 1 kg cukkini 15 dkg füstölt kolbász 1 póréhagyma 1 Maggi Carbonara alap Maggi ízvarázs olaj, só, bors, majoranna, tejszín hagyma Elkészítés: A csirkemellet 4 darabra vágjuk, és a felső, vastagabb felénél felszurjuk. Ebbe a „zsebbe” teszünk, füstölt kolbászt, és hagymán lesütött cukkinit és gombát. A… Tovább »

Pikáns csirkeszárny sütőtökös hercegnő burgonyával

Ebben a csúnya, ködös időben nagyon jól esik egész nap a meleg konyhában tenni-venni. Reggel korán keltem, már este óta, azon járt a fejem, mivel kellene meglepni a mai vendégeinket. Pikáns csirkeszárnyra esett a választás, ami mellé hercegnőburgonya készült egy kis sütőtökpürével. Pikáns csirkeszárny:     1 kg csirkeszárny Fűszerkeverék:  szegfűbors, bors, chili, gyömbér, só,… Tovább »

Roma tök

Újra itt vagyok, sikerült pár hétre jól eltűnnöm.  Nagyon sok minden történt velem az elmúlt hetekben, de erről majd mesélek. Ráadásul újra elkezdődött az iskola. Még augusztusban Úrhidán voltam főzőversenyen, ahol Roma tököt főztem. Az eredeti recept Bódi Margótól származik, én egy kicsit variáltam rajta. Íme a recept: Az eredeti recept Bódi Margótól származik, én… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!